DUK   Ieškoti   Narių sąrašas   Vartotojų grupės   Registruotis   Aprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Dar vienas klausimas..

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Paplepėkim
Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą  
Autorius Pranešimas
saibon
Moderatorius
Moderatorius

Prisijungė: 2005 06 02

PranešimasParašytas: Antr. 07 04, 2006 10:49 pm    Rašyti temą: Dar vienas klausimas.. Atsakyti su citata
Vis ruosiuosi rasyt laiska vianam Airijoje gyvenanciam bonsai megejui.. Galvoju, gal is Jusu, kam nors, kiltu kokiu nors klausimu? Na, apie ju rupescius ar pan... uzsiminciau, pranesciau.
laukiu (:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
peep2
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Prisijungė: 2005 09 12

PranešimasParašytas: Pir. 01 29, 2007 5:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata
Sveiki,

gal kas turit informacijos apie alpinariumus?

Labiausiai domintu jiems tinkantys augalai bei ju komponavimas.

O jei dar kokia nuoroda, i grazius alpinariumu pavyzdzius - butu puiku! wr!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
ina
Pradedantis(-i)
Pradedantis(-i)

Prisijungė: 2005 08 16

PranešimasParašytas: Tr. 01 31, 2007 9:23 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata
pabandyk aplankyti svetaine rojaus sodai daug augalu su aprasymais ir nuotraukomis. siaip alpinariumams tinka tik daugemetes geles . paieskok knygynuose arba spaudos kioskuose buna yvairios informacijos. wr! sia tema
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
peep2
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

PranešimasParašytas: Kv. 02 01, 2007 10:11 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata
Rojaus sodu saita as jau rudeni isnarsiau, yra ten siokiu tokiu gelyciu aprasymu, taciau man norisi kazkokio tai kompleksinio zvilgsnio i alpinariuma. Kokiu principu jie sodinami, dazniausiai nutinkancios klaidos ir panasiai. Zodziu, norisi profo nuomones. O tai dabar visi mano mokslai vyksta is interneto ir vazinejimo po Lietuvos krasta ir spoksojimo i gyvus pvz wr! tai aisku nera blogai, bet norisi suzinoti ir daugiau "techniniu" dalyku. Beja, ka graziausia esu maciusi, tai buvo fantastiskas gelynas/alpinariumas Seduvos malune. Kai pamaciau, nuo tada ir uzsivedziau. Grozis nerealus! OHappy
Atgal į viršų
peep2
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

PranešimasParašytas: Kv. 02 01, 2007 10:18 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata
O del knygynu/kiosku - esu klaikiai nusivylusi.

Prifotografuota kazkokiu nuotraukyciu is sodybu (pas mano tevukus, beja, ne ka bogiau, tik ju niekas nefotografuoja Švilpavimas ), juokauju, zinoma)
o kad kazkas konkretaus parasyta butu tai nelabai.

Jei atvirai, didziusia profa alpinariumu srityje buvau sutikusi rudeni augalu mugeje Mokytoju namuose. Ir paaiskino, ir patare.

Aisku, mano beda, kad angliskai zmogiskai nekertu .... nereiketu cia rasineti OMG
Atgal į viršų
ina
Pradedantis(-i)
Pradedantis(-i)

Prisijungė: 2005 08 16

PranešimasParašytas: Kv. 02 01, 2007 11:50 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata
gal skaitai rusiskai apsilankyk rusiskuose puslapiuose ten pakankamai info. pvz. http://www.sadik.ru/alpinarii.shtml http://www.mygarden.ru/s.php/129.htm
Atgal į viršų
peep2
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

PranešimasParašytas: Kv. 02 01, 2007 3:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata
ina rašo:
gal skaitai rusiskai apsilankyk rusiskuose puslapiuose ten pakankamai info. pvz. http://www.sadik.ru/alpinarii.shtml http://www.mygarden.ru/s.php/129.htm

Ina, fantastiskos nuorodos! Dekui Hi
Atgal į viršų
Giedra
Įsibėgėjęs(-usi)
Įsibėgėjęs(-usi)

Prisijungė: 2005 06 06

PranešimasParašytas: Tr. 04 29, 2009 1:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata
Nenoriu pradėti naujos temos, todėl klausiu čia - išgirdau, kad drebulę staliai vadina "mirusiu" medžiu. Esą iš jos pagamntos tvoros stovėdavo ilgiausiai ir jos labai patvari mediena.
Ką jie turėjo omeny, sakydami "mirusi" mediena apie gyvą medį? Gal drebulėse sulčių tekėjimas kitoks?
swister
Bonsai Meistras
Bonsai Meistras

Prisijungė: 2005 06 13

PranešimasParašytas: Tr. 04 29, 2009 7:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata
Giedra rašo:
Nenoriu pradėti naujos temos, todėl klausiu čia - išgirdau, kad drebulę staliai vadina "mirusiu" medžiu. Esą iš jos pagamntos tvoros stovėdavo ilgiausiai ir jos labai patvari mediena.
Ką jie turėjo omeny, sakydami "mirusi" mediena apie gyvą medį? Gal drebulėse sulčių tekėjimas kitoks?

Na, sunku ką pasayti apie stalių žargoną. Galiu tik kiek pasakyti, kad drebulės yra greitai augantys medžiai ir jų kirtimo amžius yra 40 metų, o vėliau kertant dideja tikimybė, kad iš vidaus mediena bus supuvusi.
Gal dėl šių priežasčių vieni vadina drebulę mirusiu medžiu, nes tetinkama tvoroms ir degtukams gaminti. Happy Bet čia tik mano pasvarstymai.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Paplepėkim Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume